Rólunk

Az ACCESS független befektetési alapkezelőként tetszőleges időtávra és minden hozamelvárásnak megfelelően kínál befektetési alapot. A befektetési alapkezelés szigorúan szabályozott intézményi keretek között zajlik, garantálva a befektetések biztonságát. A bankoktól és biztosítóktól való függetlenség következtében az ügyfelek igényeit és a piac változásait rugalmasan követő, korszerű befektetési termékkínálat kialakítására van lehetőségünk.

Alapjaink egy része „white label” alapként, partnereinkkel együttműködve jött létre, teret nyújtva azoknak befektetési vállalkozásoknak, közvetítőknek, akik intézményes keretek között, befektetési alapok segítségével kívánják ügyfeleik vagyonkezelését biztosítani. Az iCash Dynamic és az iCash Conservative alapjaink megtakarítási terveken keresztül, havi kisebb összeg befektetésével is elérhetőek.

A befektetési alapok révén hatékony portfolió menedzsment valósítható meg, amely által az egyéni befektetők kockázata, valamint költségei egyaránt csökkennek.

Access Befektetési Alapkezelő Zrt.
H-1054 Budapest, Akadémia u. 7-9
Tel: +36-1-428 31 00
Fax: +36-1-428 31 99
info@access.hu

Adatvédelmi tájékoztató
Panaszkezelési szabályzat
Nyomtatvány fogyasztói panasz benyújtásához NMB minta
Fogyasztói kérelem MNB-hez MNB minta
Meghatalmazás mintanyomtatvány panaszkezeléshez