A forgalmazással kapcsolatos információk.
Gyakran ismételt kérdések.

Tekintettel arra, hogy az ACCESS Zrt. az alapkezelési tevékenység során kollektív vagyonkezelést folytat, ügyfélszámlát nem vezet és nem rendelkezik egyéni ügyféladatokkal. Az egyéni ügyféladatok hiánya miatt az ACCESS Zrt. az ügyfelek megkereséseire sem telefonon, sem e-mailen keresztül, sem pedig személyesen nem tud tájékoztatást adni. Ebből kifolyólag ACCESS Zrt. tájékoztatásait a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban a honlapján elérhető közzétételek útján hozza nyilvánosságra!

Általános tájékoztató megszűnési eljárásokkal kapcsolatban:

Általános tájékoztató megszűnési eljárásokkal kapcsolatban (pdf)


Mivel kizárólag a Vezető Forgalmazónál- az NHB Bank Zrt.-nél van lehetőség a befektetési jegyek forgalmazására, forgalmazással kapcsolatos kérdésekben az NHB Bank tud pontos információt adni:

https://www.nhbbank.hu/bankunkrol/bemutatkozas/szakertoi-kerdesek

 

Az Access Befektetési Alapkezelő Zrt. által kezelt befektetési alapok forgalmazásával kapcsolatos információk a következő linken érhetők el:

 

Az Access PP Deposit Alap – a törvényi szabályozásnak megfelelő limitek betartása mellett – jelentős bankbetétállománnyal rendelkezett.

Az Access PP Deposit Alap Illikvid sorozatának döntő részét képező bankbetétekből származó követelésállomány a hatályos törvényi szabályozással összhangban a követelések eredeti, az igénybejelentésekben megjelölt értékén van nyilvántartva.

Az Alapkezelő minden rendelkezésére álló jogi lehetőséggel élt és a továbbiakban is élni fog a követelésállomány térülésének érdekében. Így mind a felszámolási eljárásba, mind a polgári és a büntető eljárásba határidőre bejelentette igényét, amely a felszámolók és az illetékes hatóságok által befogadásra került.

Mindazonáltal az "IL" sorozatban elkülönített eszközök értékesítése, illetve a követelések érvényesítése nehézségekbe ütközhet, illetve csak kedvezőtlen árfolyamon lehetséges. Ezen eszközök vonatkozásában a teljes értékvesztés kockázata jelentős.

 

Az Alapkezelő minden más közzétételét a hivatalos közzétételi helyén, a weboldalán teszi közzé: Közzétételek